Εφημερίδα Κοινωνική

Ενδιαφέροντα θέματα για Πειραιά και Αργοσαρωνικό στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

 Breaking News

07 Σεπτεμβρίου 2015

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός). Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, υπάρχουν και θέματα που αφορούν στον ευρύτερο Πειραιά και τον Αργοσαρωνικό. Συγκεκριμένα:

1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά και Περάματος για την παροχή υπηρεσίας «Καθαρισμός φρεατίων απορροής ομβρίων και συνδετήριων αγωγών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά», συνολικού προϋπολογισμού 59.992,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Επιτροπής Εγχώριας Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΥΘΗΡΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού 35.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

3. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ‘ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΡΑΛΟΥ’».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ