Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Καμμένος: Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους με όραμα

 Breaking News

Δημήτρης Καμμένος: Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους με όραμα
21 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση σχετικά με το ελληνικό PONY αλλά και την αυτοκινητοβιομηχανία NAMCO που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη εξέδωσαν οι ανεξάρτητοι Έλληνες και υπογράφει ο Βουλευτής Β Πειραιά Δημήτρης Καμμένος:

 

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ένθερμα υποστηρίζουν τις υγιείς ιδιωτικές πρωτοβουλίες των Ελλήνων επιχειρηματιών που συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στην ανάπτυξη και προώθηση της εγχώριας αγοράς όσο και στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Έπειτα από πολλά χρόνια πλήρης απουσίας επενδύσεων στο χώρο της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η πρωτοβουλία του κ. Κοντογούρη και της εταιρείας NAMCO, έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό της παραγωγής αυτοκινήτων στη χώρα μας.

Η εταιρία NAMCO, μια υγιής επιχείρηση, βιώσιμη και χωρίς χρέη ή δάνεια, απασχολεί 410 εργαζόμενους και παράγει ελληνικά οχήματα υψηλής αξιοπιστίας και χαμηλού κόστους κτήσης και συντήρησης. Η σύγκριση με οχήματα εισαγωγής είναι αποκαλυπτική αρκεί να αναφέρουμε οτι τα ανταλλακτικά των οχημάτων εισαγωγής είναι κατά μέσο όρο δέκα φορές ακριβότερα σε σύγκριση με αυτά της εγχώριας παραγωγής.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ