Εφημερίδα Κοινωνική

Κόβουν παράνομα δέντρα στο Μοσχάτο-Θα αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις τονίζει ο Δήμαρχος

 Breaking News

21 Απριλίου 2015

Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Μοσχάτου και συγκεκριμένα στο εμπορικό τμήμα της πόλης, Λ. Μακρυγιάννη-Σολωμού και Ομήρου, παρατηρείται το φαινόμενο της αυθαίρετης και βάρβαρης κοπής των δέντρων.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου τονίζει ότι οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις συνέπειες : «Η παράνομη κοπή των δέντρων, τα οποία αποτελούν περιουσία όλων των πολιτών του Δήμου και κυριότερα συμβάλλουν τα μέγιστα στο ίδιο το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε προσφέροντας την ποιότητα της ζωής μας, αποτελεί εγκληματική πράξη. Ο δράστης ή οι δράστες της συγκεκριμένης ενέργειας πρόκειται να αντιμετωπίσουν βαρύτατες ποινές για την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας και τις έντονες πράξεις παραβατικότητας.

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι στην καταστροφή του περιβάλλοντός μας, της περιουσίας του Δήμου, της ίδιας μας της ζωής. Οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, είτε οι πράξεις τους υποκρύπτουν εμπορικό συμφέρον είτε έγιναν για λόγους προσωπικής διεκδίκησης. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μου και γρήγορα θα υπάρξει η τιμωρία που αξίζει σε τέτοιες πράξεις βανδαλισμού.»

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ