Εφημερίδα Κοινωνική

Ερυθρόλευκη ημέρα με «θρυλικές» τιμές στον Πειραιά Εμπορικός Σύλλογος και Ολυμπιακός τονώνουν την αγορά της πόλης

 Breaking News

Ερυθρόλευκη ημέρα με «θρυλικές» τιμές στον Πειραιά Εμπορικός Σύλλογος και Ολυμπιακός τονώνουν την αγορά της πόλης
06 Μαρτίου 2015

Με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού, ο Πειραιάς έχει την τιμητική του και ο Εμπορικός Σύλλογος στα πλαίσια των προσπαθειών του για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και της επισκεψιμότητας στην πόλη, διοργανώνει μεγάλη γιορτή των εμπορικών καταστημάτων το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαρτίου. Η γιορτή αυτή έχει μήνυμα: «Ερυθρόλευκη μέρα με θρυλικές τιμές», και πραγματοποιείται με τη στήριξη της αγαπημένης ομάδας των Πειραιωτών.

Στο πλαίσιο αυτό θα σχεδιαστεί και θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης μεγάλη αφίσα για να ενημερωθεί ο κόσμος για τη γιορτή των καταστημάτων ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας το τουριστικό τρένο θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους καταναλωτές στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ακόμα, ομάδα με ανιματέρ και μουσική, φορώντας στολές του Ολυμπιακού, θα περιφέρεται και θα προσφέρει αναμνηστικά δώρα της ομάδας και μπαλόνια ( από τις 5 το απόγευμα και κάθε μισή ώρα θα βρίσκονται στα σημεία Τσαμαδού & Κολοκοτρώνη, Μπουμπουλίνας & Καραϊσκου, Βασ. Γεωργίου & Κουντουριώτου, Σωτήρος & Καραϊσκου) , ενώ σε κεντρικά σημεία της πόλης , βετεράνοι αθλητές θα υπογράφουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους!

Στις 7.00 μ.μ. στη συμβολή των οδών Σωτήρος και Καραΐσκου θα γίνει μεγάλη κλήρωση δώρων. Μην το χάσετε!

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ