Εφημερίδα Κοινωνική

Συγχαρητήρια στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά-Στηρίζει έμπρακτα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης

 Breaking News

Συγχαρητήρια στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά-Στηρίζει έμπρακτα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης
16 Φεβρουαρίου 2015

Στο πλαίσιο ανάπτυξης κοινωνικής δράσης και στήριξης φορέων και οργανώσεων που συνδράμουν πληγέντες από την οικονομική κρίση συνανθρώπους μας, ο Πρόεδρος Γ.Σταματογιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία. Αποφάσισαν ο Σύλλογός να υποστηρίξει έμπρακτα, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με την ενεργό συμμετοχή και συνδρομή του στο σχετικό έργο φορέων της πόλης του Πειραιά. Συγκεκριμένα:

1.Την Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, προσέφερε γεύμα αγάπης σε 120 άτομα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας.

2.Αποφασίστηκε η προσφορά ειδών (ρουχισμού, τροφίμων ή ιατροφαρμακευτικού υλικού) αξίας διακοσίων ευρώ (200,00€) στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αλληλεγγύη Πειραιά».

3.Σε συνεργασία με την ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «PRAKSIS», η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Αττικής με την χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και δραστηριοποιείται στην υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής δράσης, αποφασίστηκε, η ενίσχυση του προγράμματος της «PRAKSIS» «Συν στο Πλην» με την συγκέντρωση των ειδών ρουχισμού και φαρμάκων τα οποία θα διατεθούν σε άστεγους συμπολίτες μας στον Πειραιά- υποστηριζόμενους από το ως άνω πρόγραμμα «Συν στο Πλην».

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους να προσφέρουν για την εν λόγω κοινωνική δράση τα κάτωθι είδη: ΦΑΡΜΑΚΑ-ΕΚΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ – ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ – SLEEPING BAG, ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑ.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από την Δευτέρα 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 μέχρι την Τετάρτη 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από ώρες 9.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. (σε συνεννόηση με την Γραμματεία του Συλλόγου).

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο πρόεδρος κ. Σταματογιάννης τονίζει: «Προσβλέπουμε στην ανταπόκριση όλων των μελών του Συλλόγου μας, γνωρίζοντας το πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας που διέπει όλους μας. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, θεωρώντας το ρόλο του Δικηγόρου όχι μόνο θεσμικό αλλά και έντονα συνδεδεμένο με την κοινωνία και τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει, δεσμεύεται να παραμείνει αρωγός στο έργο φορέων και οργανώσεων με σχετικές δράσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα των συμπολιτών μας και των οικογενειών τους».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ