Εφημερίδα Κοινωνική

ΟΛΠ : Στον Πειραιά 3 πλοία του πολεμικού ναυτικού της Κίνας

 Breaking News

ΟΛΠ : Στον Πειραιά 3 πλοία του πολεμικού ναυτικού της Κίνας
17 Φεβρουαρίου 2015

Το λιμάνι του Πειραιά υποδέχτηκε χτες τρία πλοία του πολεμικού ναυτικού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, τα οποία και αποτελούν μέρος της 18ης Μοίρας της Ομάδας PLA Navy του στόλου Νότιας Θάλασσας.

Η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. και ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης, υποδέχτηκε, μάλιστα, στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. τον Επικεφαλής της Μοίρας cpt. RADM Zhang Chuanshu, τον Πρέσβη της Λ.Δ. της Κίνας στην Αθήνα H. E. Mr. Zou Xiaoli και τους επιτελείς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. θα ανταποδώσει την επίσκεψη αυτή επί του πλοίου την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς.

 

olp2Στην προσφώνησή του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ ανέφερε : «Καλωσορίζουμε στο λιμάνι του Πειραιά το ναύαρχο cpt Zhang Chuanshu και τους Διοικητές – Επιτελείς της Μοίρας του Πολεμικού Ναυτικού της φίλης χώρας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Ως παλαιός φίλος της Κίνας, ο οποίος μάλιστα έχω προσυπογράψει το 2002 με την ιδιότητα του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελληνικής Δημοκρατίας τη Συμφωνία για τις θαλάσσιες μεταφορές μεταξύ Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και Ε.Ε., σας καλωσορίζω σε μία περιοχή ειρήνης και ασφάλειας, σε ένα λιμάνι μάλιστα θετικής συνεργασίας μεταξύ διεθνών λιμενικών διαχειριστών, όπως είναι η κινεζική COSCO S.A. και ο ελληνικός ΟΛΠ Α.Ε. Δύο επιχειρήσεις, οι οποίες μέσα σε δύσκολα οικονομικά χρόνια συνεργάζονται αποτελεσματικά για την προώθηση των συμφερόντων των ίδιων και των χωρών τους.

Θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή παραμονή στον Πειραιά και την Αθήνα, και να εορτάσετε την Πρωτοχρονιά του έτους του Κριού με υγεία και χαρά.

Σε στενή συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και τον αξιότιμο Πρέσβη της χώρας σας στην Αθήνα κ. Zou Xiaoli και τους επιτελείς του θα φροντίσουμε να έχετε κάθε δυνατή διευκόλυνση κατά τις ημέρες της παραμονής στο λιμάνι του Πειραιά.»

 

kinezika_473_355


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ