Εφημερίδα Κοινωνική

Λαμπρή τελετή από την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών

 Breaking News

Λαμπρή τελετή από την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών
12 Φεβρουαρίου 2015

Στη κατάμεστη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσού» στο κέντρο της Πρωτεύουσας η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών έκοψε τη βασιλόπιτα της. Η μαζική προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση αυτή απέδειξε για ακόμα μία φορά τη δυναμικότητα του συλλόγου αλλά και τη προσφορά στο πολιτισμό και την Κεφαλλονιά.

adelfotha_athinwn_pita175Την έναρξη έκανε ο Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης. Στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε μια καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους, ανάπτυξη και πρόοδο στη Κεφαλλονιά και καλύτερες μέρες για τη πατρίδα μας. Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθώς και τους επισήμους που τίμησαν με τη παρουσία τους την λαμπρή γιορτή. Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβαν οι αδελφοί Καραβιώτη , ενώ μετά την ευλογία και την κοπή της πίτας ακολούθησαν βραβεύσεις επιφανών Κεφαλλήνων.

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων σε αυτή την εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νίκου, ο αναπληρωτής Υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας, η Βουλευτής και π. Υπουργός Σοφία Βούλτεψη, ο Βουλευτής και π. Υπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης. Γεώργιος Τζωρτζάτος, που εκπροσώπησε τον Δήμο Κεφαλλονιάς, ο π. βουλευτής και Υπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ο π. Υπουργός και Πρόεδρος των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων κ. Ναπολέων Μαραβέγιας. Ακόμα εκεί βρέθηκαν ο π. Βουλευτής Γεράσιμος Μεσσάρης, ο π. Νομάρχης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Διονύσιος Λευκαδίτης, ο π. Νομάρχης Ζακύνθου Παναγής Μαρκάτος, ο π. Γραμματέας Νέας Γενιάς Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κεφαλληνιακών Σωματείων κ. Μιχαλάτο, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιώς κ. Σπαθής, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων κ. Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων Χαλανδρίου κ. Νόμπιλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαμικών κ. Ζερβός, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πυλαρέων κ. Μουστάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγ. Θέκλας και π. Πρόεδρος του Ταμείου Νομικών κ. Αναλυτής, ο π. Αντιδήμαρχος Αλίμου κ. Ταρασιάδης, ο εκδότης Μάκης Κουρής, οι αιδεσιμολογιωτάτοι Κεφαλλήνες πατέρες Γεώργιος Ατζουλάτος και Γεράσιμος Αγγελάτος, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Τσάσης και Φωκάς καθώς και ο Διευθυντής της χορωδίας της Λυρικής Σκηνής Αθηνών κ. Αγαθάγγελλος Γεωργακάτος.

 

adelfotha_athinwn_pita17

adelfotha_athinwn_pita19

adelfotha_athinwn_pita21

adelfotha_athinwn_pita163

adelfotha_athinwn_pita194


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ