Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Κονδύλης : Με αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης

 Breaking News

Ανδρέας Κονδύλης : Με αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης
16 Φεβρουαρίου 2015

Η μαχητική στάση της δημοτικής αρχής Αλίμου και η αγωνιστική διάθεση του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη έφερε τελικά αποτελέσματα στο θέμα των παραλιακών ακτών. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015 εκδικάστηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας η αίτηση του Δήμου Αλίμου για την ακύρωση της διυπουργικής απόφασης σχετικά με την μεταβίβαση των παραλιακών εκτάσεων του Δήμου στην Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. Η υπόθεση συζητήθηκε ενώπιον της Ολομέλειας του ΣΤΕ λόγω μείζονος σημασίας. Ο αρμόδιος δικαστής εισηγήθηκε να γίνει δεκτή η αίτηση του Δήμου Αλίμου και να ακυρωθεί η σχετική απόφαση. Η δικαστική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.

Με τον ίδια μαχητικότητα , η δημοτική αρχή Κονδύλη αντιμετωπίζει και την ανθρωπιστική κρίση που έχει πλήξει το δήμο, όπως και όλη την χώρα. Πέρα από τη διεξαγωγή δωρεάν εξετάσεων σε άπορους και ανασφάλιστους πολίτες, πριν από μερικές ημέρες ο δήμος, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, ανέλαβε πρωτοβουλία σχετικά με το Πρόγραμμα παροχής τροφίμων σε αστέγους και σε άτομα χωρίς δυνατότητα καθημερινής σίτισης. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω του ταμείου Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Επιπλέον, στο δήμο Αλίμου από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, εγκαινιάστηκε μια κορυφαίας συμβολής κοινωνική δομή, το κοινωνικό συσσίτιο. Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί μετά από συνεργασία του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Αλίμου με τη Δημοτική Αρχή, έτσι ώστε οι άποροι δημότες να καλύπτουν βασικές ανάγκες τους με αξιοπρέπεια.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ