Εφημερίδα Κοινωνική

Στ. Αντωνάκου : Είμαι υποψήφια με το Ποτάμι γιατί θέλω να προσφέρω στη χώρα μου

 Breaking News

Στ. Αντωνάκου : Είμαι υποψήφια με το Ποτάμι γιατί θέλω να προσφέρω στη χώρα μου
22 Ιανουαρίου 2015

SONY DSC

Στον Ρ/Σ Παραπολιτικά FM και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο μίλησε η υποψήφια Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων με το Ποτάμι Σταυρούλα Αντωνάκου. Ειδικότερα, η κα Αντωνάκου αιτιολόγησε το γιατί κατέρχεται με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη λέγοντας ότι : «Η αθλητική μου καριέρα είναι γνωστή, ο κόσμος με γνωρίζει από τη διαδρομή μου στην υδατοσφαίριση. Το τελευταίο εξάμηνο πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά και το Δήμο Πειραιά, είμαι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας. Ένας από τους κυριότερους λόγους που δέχθηκα την πρόταση του κ. Γιάννη Μώραλη είναι ότι ο συνδυασμός »Πειραιάς Νικητής» δεν είχε καμιά κομματική ταυτότητα και αποτελούνταν από επιτυχημένους ανθρώπους που αγαπούν την πόλη και θέλουν να προσφέρουν. Το ίδιο συμβαίνει και με το Ποτάμι, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με τον »Πειραιά Νικητή». Το 80% των υποψήφιων δεν έχουν ξανασχοληθεί με την πολιτική, είναι αχρωμάτιστοι πολιτικά και θέλουν να προσφέρουν. Πρόκειται για ένα κόμμα που μου ταιριάζει και αν μου έκαναν πρόταση να είμαι υποψήφια τα ήδη υπάρχοντα κόμματα δεν θα δεχόμουν.»

Επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η υποψήφια Βουλευτής μίλησε για τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος επισημαίνοντας ότι : «Θα πρέπει να συμφωνήσουμε επιτέλους ότι για όλα τα δεινά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια υπεύθυνοι ήταν όλοι όσοι κυβέρνησαν. Ασκούσαν πολιτική σε πολύ στενά κομματικά πλαίσια. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει για Εθνική Ομάδα Διάσωσης και θα πρέπει να συμμετέχουν άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο και είναι οι καλύτεροι. Έχουμε πολύ άξιους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν, είτε ζουν στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.»

«Το Ποτάμι έχει πει ότι θα συζητήσει και θα συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες πολιτικούς που θέλουν το καλό και την ασφάλεια της χώρας. Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ευρώ να παραμείνει στη χώρα και σε αυτό το Ποτάμι είναι αδιαπραγμάτευτο. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη και όχι να υποσχόμαστε στους Έλληνες συσσίτια ή καλύτερα συσσίτια, αλλά να προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε από το τέλμα της ανεργίας», τόνισε σε άλλο σημείο η κα Αντωνάκου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ