Εφημερίδα Κοινωνική

Κωνσταντίνος Νιζάμης – Ο Πειραιώτης υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τους ΑΝΕΛ

 Breaking News

Κωνσταντίνος Νιζάμης – Ο Πειραιώτης υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τους ΑΝΕΛ
22 Ιανουαρίου 2015

Σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς είναι παντού… Ο Κωνσταντίνος Νιζάμης, ο άνθρωπος με τη μακρά εμπειρία

Γεννήθηκε στις 5-10-1952 στο χωριό Καρυά Καρδίτσης, όπου και τελείωσε το Δηµοτικό σχολείο. Μετά το γυμνάσιο ακολούθησε σπουδές Μηχανικού Εµπορικού Ναυτικού στη σχολή Ήρων. Ταξίδεψε αρκετά χρόνια και απέκτησε το δίπλωµα του Γ” Μηχανικού. Υπηρέτησε στις δυνάµεις καταδροµών και εκπαιδεύτηκε στη σχολή Βατραχανθρώπων Πολεµικού Ναυτικού (ΟΥΚ Σχ. 44). To 1979 δημιούργησε το Ελληνικό Κέντρο Καταδύσεων  µια εξειδικευµένη επιχείρηση στις ανελκύσεις ναυαγίων, και σχολή αυτοδυτών. Αυτός είναι ο Πειραιώτης (σ.σ. όπως θέλουμε εμείς να τον αποκαλούμε) Κωνσταντίνος Νιζάμης, ο άνθρωπος που συμμετείχε σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στην πόλη μας και έχει κερδίσει συμπάθειες αλλά και πολλούς φίλους στον Πειραιά. Πλέον, θέτει υποψηφιότητα στην γενέτειρά του, την Καρδίτσα με τους ΑΝΕΛ. Πάντα όμως έχει την καρδιά του στον Πειραιά και οι συμπολίτες μας τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

 -Γιατί ένας άνθρωπος με την δική σας επιτυχημένη καριέρα σε έναν πολύ δύσκολο χώρο επιλέγει να εκτεθεί στις εκλογές;

Η εμπλοκή μου στην πολιτική είναι σχετίζεται με το ότι θέλω να πω στα παιδιά μου και στους φίλους μου ότι ήμουν και εγώ εκεί. Προσπάθησα να αλλάξω κάτι και ότι δεν ήμουν θεατής στην καταστροφή της Πατρίδας μου.

-Από τα ΟΥΚ και τα βάθη της θάλασσας στην πολιτική. Τι σας φαίνεται πιο δύσκολο;

Το πιο δύσκολο είναι όταν συναντάς πολιτικούς και ανθρώπους της εξουσίας που τους έχεις πρότυπα και  βιώσεις την συμπεριφορά τους, τότε μόνο απογοήτευση και πίκρα εισπράττεις. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Ελληνίδες μάνες που γεννάνε Ελληνόπουλα.

-Στην παρούσα προεκλογική εκστρατεία κυριαρχούν τα οικονομικά θέματα. Πέραν αυτού όμως τι άλλο εσείς προσωπικά εντοπίζετε ως σημαντικό;

Το χαρακτηριστικό αυτών των εκλογών είναι ότι θα εκλεγούν νέοι άνθρωποι, ανεξαρτήτων κομμάτων, καθαροί χωρίς να κουβαλάνε τίποτα επάνω τους από την οικογενειοκρατία και την κληρονομικότητα της εξουσίας. Νέοι καθαροί πολιτικοί που θα βρουν τρόπο να συνεννοηθούν και θα είναι χρήσιμοι στη κοινωνία και στη Πατρίδα.

 -Εάν εκλεγόσασταν βουλευτής, θα στηρίζατε μία συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Θα στήριζα οποιαδήποτε κυβέρνηση και δε θα κοίταζα την ταμπέλα ή το χρώμα. Ελληνική κυβέρνηση για τους Έλληνες και την Ελλάδα και όχι πολιτικούς εισπράκτορες των τοκογλύφων.

-Στην δικιά σας περιφέρεια, ποιό είναι το πρόβλημα που δεσπόζει και ποιές οι λύσεις που εσείς έχετε στο μυαλό σας;

Στην Καρδίτσα τα προβλήματα είναι πολλά και συσσωρεύονται. Ξεχασμένη από την εξουσία συρρικνώνεται καθημερινά. Σχολές, στρατόπεδα, πανεπιστήμια τα πήραν. Η Καρδίτσα έχει μόνο παρελθόν, ευτυχώς που υπάρχει και η λίμνη Πλαστήρα, και νέοι άνθρωποι με πρωτοπόρες ιδέες που θα αναπτύξουν την περιοχή και αυτούς θα ήθελα να μπορέσω να τους βοηθήσω.

-Τελικά οι ΑΝΕΛ είναι δεξιοί ή όχι;

Οι ΑΝ.ΕΛ. είναι μια πολιτική σύνθεση πατριωτικών κόμματων και κινημάτων που εκφράζονται μέσα από την δυναμική του Προέδρου Πάνου Καμμένου. Και όσοι πρέπει να γνωρίζουν, ξέρουν.

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ