Εφημερίδα Κοινωνική

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ: Συγχαρητήρια επιστολή σε Δρίτσα και αίτημα για «ανταποδοτικά» από το λιμάνι

 Breaking News

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ: Συγχαρητήρια επιστολή σε Δρίτσα και αίτημα για «ανταποδοτικά» από το λιμάνι
29 Ιανουαρίου 2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης απέστειλε στον αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ.Θεόδωρο Δρίτσα συγχαρητήρια επιστολή για την ανάληψη των καθηκόντων του, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων, στη θέση του Δήμου Πειραιά για το δημόσιο χαρακτήρα του λιμανιού, καθώς και στην ανάγκη θέσπισης ενός οικονομικού πόρου από τη λειτουργία του λιμανιού προς όφελος του Πειραιά. Ο κ. Μώραλης προσκάλεσε τον νέο Υπουργό να παραστεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τη νέα του ιδιότητα, για να συζητηθεί διεξοδικά ο αναπτυξιακός σχεδιασμός για το λιμάνι του Πειραιά.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας ως Υπουργό αρμόδιο για τα θέματα της ναυτιλίας, της λιμενικής πολιτικής και του νησιωτικού χώρου. Είναι χαρά και τιμή για τον Πειραιά, ένας συμπολίτης μας, ένας άνθρωπος που αγαπά και αγωνίζεται για την πόλη, να αναλαμβάνει αυτό το κρίσιμο πόστο που την αφορά σημαντικά.

Με ικανοποίηση ακούσαμε ότι η πρώτη δέσμευση και εξαγγελία σας αφορά το δημόσιο χαρακτήρα του λιμανιού. Όπως γνωρίζετε αυτή είναι η βασική θέση του Δήμου Πειραιά, αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας της πόλης. Έχουμε άλλωστε καταθέσει ως Δήμος ολοκληρωμένη πρόταση προς αυτή την κατεύθυνση.

Για εμάς ο επαναπροσδιορισμός πλέον του ρόλου και του χαρακτήρα του λιμανιού του Πειραιά επιβάλλει ως βασική προτεραιότητα την ανάγκη για τη θέσπιση ενός οικονομικού πόρου που αφορά τη λειτουργία του λιμανιού, προς όφελος του Πειραιά και των Πειραιωτών.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή να παρευρεθείτε με την νέα ιδιότητα σας σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθεί διεξοδικά ο αναπτυξιακός σχεδιασμός για το θέμα του λιμανιού του Πειραιά.

Με τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στο έργο σας, ελπίζουμε σε μια συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία για το συμφέρον της πόλης μας που αγαπάμε.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ