Εφημερίδα Κοινωνική

Βραβεία από την Λέσχη Αρχιπλοιάρχων Πειραιά

 Breaking News

Βραβεία από την Λέσχη Αρχιπλοιάρχων Πειραιά
11 Νοεμβρίου 2014

Το κοινωνικό έργο κορυφαίων κοινωφελών ιδρυμάτων της χώρας μας, βράβευσε για ακόμα μία χρονιά η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων Πειραιά.

Σε μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μέλη και φίλοι της Λέσχης έδωσαν δυναμικά το «παρών» για να τιμήσουν τα 32 χρόνια προόδου και προσφοράς των Αρχιπλοιάρχων στην ελληνική ναυτιλία και το κοινωνικό σύνολο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον νεαρό πιανίστα Πύρρο – Γεώργιο Μαρματάκη ενώ στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Μαρίνος Τσάμης παρουσίασε συνοπτικά την ιστορία και τις δραστηριότητες της.

Σημαντική στιγμή στην εκδήλωση η ανακήρυξη του Μίνωα Κυριακού, πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, τον καπετάν Μίνω όπως τον προσφωνούν όλα τα μέλη της ναυτικής οικογένειας, επίτιμο μέλος της και του απένειμε τιμητικό βραβείο για τη συνολική του προσφορά στη Ναυτιλία.

Ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1 και της Ναυτιλιακής εταιρείας ATHENIAN SEA CARRIERS ευχαρίστησε από καρδιάς τους Έλληνες Αρχιπλοιάρχους για τη ξεχωριστή τιμή που του επεφύλαξαν κι έδωσε την υπόσχεση να εξακολουθήσει να είναι αρωγός σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ελληνική ναυτιλία.

Οι Αρχιπλοίαρχοι υποδέχθηκαν στη Λέσχη τους και την Μαρί Κυριακού, την οποία, ανακήρυξαν επίτιμο μέλος και τη βράβευσαν με το χρυσό μετάλλιο Α΄ τάξης για το πολύπλευρο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Με αγάπη».

Η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων βράβευσε, επίσης, για την κοινωνική τους προσφορά τη HELMEPA, τα Ιδρύματα Ιωάννη Διαμαντή Πατέρα και το Ίδρυμα WISTA, ανακηρύσσοντας τους Δημήτριο Μητσάτσο, Στέφανο Πατέρα και Angie Hartman, επίτιμα μέλη της Λέσχης. Παράλληλα, απένειμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους της Λέσχης στον Παύλο Ιωαννίδη, επίτιμο Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, και στον Αντεισαγγελέα Εφετών Πειραιώς, Νικόλαο Ποιμενίδη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επιφανείς προσωπικότητες τόσο της εφοπλιστικής όσο και της ναυτικής οικογένειας, που εδώ και δεκαετίες έχουν φέρει την ελληνική ναυτιλία στην πρώτη θέση παγκοσμίως. Στη βράβευση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης, οι βουλευτές Αναστάσιος Νεράντζης και Παναγιώτης Μελάς, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος πολιτισμού του δήμου Πειραιά κα Ειρήνη Νταϊφά, ο πρόεδρος του ΝΑΤ Γιώργος Θεοτοκάς, ο πλοίαρχος ΛΣ κ. Κουράκος, ο υποδιοικητής τροχαίας Πειραιά Φώτης Νικολάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Λευτέρης Τζόκας, η πρόεδρος της Β’ κοινότητας Πειραιά Ευαγγελία Αθανασίου καθώς και οι κ.κ. Μαρίνα Κριτσωτάκη, Νικόλαος Κούβαρης και Γιάννης Ηλίας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ