Εφημερίδα Κοινωνική

Πρότυπο οργάνωσης και εθελοντικής προσφοράς το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Αγίου Δημητρίου

 Breaking News

Πρότυπο οργάνωσης και εθελοντικής προσφοράς το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Αγίου Δημητρίου
05 Νοεμβρίου 2014

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζει τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, καθώς άνοιξε τις πόρτες του ξανά στις 6 Οκτωβρίου.

Φέτος, στα προγραμματισμένα μαθήματα και των τριών τάξεων του Γενικού Λυκείου παρακολουθούν δωρεάν 52 μαθητές και απασχολούνται εθελοντικά 21 εκπαιδευτικοί, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα για τις ανάγκες του φροντιστηρίου και αυτή τη χρονιά, προσφέρουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους 8 Φιλόλογοι, 5 Φυσικοί, 3 Μαθηματικοί, 2 Χημικοί, 1 Οικονομολόγος, 1 Κοινωνιολόγος και 1 Μηχανολόγος – Προγραμματιστής.

Για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις προετοιμάζονται 26 μαθητές ( 21 στη θεωρητική και 5 στην τεχνολογική κατεύθυνση), ενώ παρέχεται επίσης και το ειδικό μάθημα των Αγγλικών αλλά και όλα τα υπόλοιπα ειδικά μαθήματα εφόσον ζητηθούν.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου λειτουργεί αποκλειστικά με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών που έχουν αναλάβει τη δύσκολη οργάνωση της Γραμματείας για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων δημοτών, τα θέματα των εθελοντών εκπαιδευτικών, το πρόγραμμα και γενικά την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία του.

Όπως και πέρσι το φροντιστήριο στεγάζεται στο 3ο Λύκειο (Αργοστολίου και Σάμου) και λειτουργεί από Δευτέρα έως Πέμπτη 15:00 με 21:00 και Παρασκευή 18:00 με 21:00.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ