Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμος Βριλησσίων τίμησε την Πολιτική Προστασία

 Breaking News

Ο Δήμος Βριλησσίων τίμησε την Πολιτική Προστασία
12 Νοεμβρίου 2014

Το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων βράβευσε επίσημους φορείς, εθελοντές και συνεργάτες για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην άρτια υλοποίηση του σχεδιασμού πυροπροστασίας της αντιπυρικής περιόδου 2014, κατά την εκδήλωση που διοργανώθηκε την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης από τον Δήμο Βριλησσίων.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης ανέφερε: «Είμαστε σήμερα εδώ για να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες και εθελοντές για την προσφορά τους, να τους τιμήσουμε για το έργο που επιτελούν για την προστασία του δάσους μας και του περιβάλλοντος. Η αποψινή τελετή αποτελεί ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης, εκ μέρους όλων μας προς εκείνους, για την σημαντική συμβολή τους στο συνάνθρωπο και στο περιβάλλον».

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δ. Στεργίου, στον πρώην δήμαρχο Βριλησσίων κ. Κ.Ιωαννίδη, στον Διοικητή του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Παλλήνης κ. Ι.Καρακώστα για την προσφορά τους στη διαφύλαξη του πρασίνου, στο περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

.Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία βραβεύτηκαν ο Αντιπύραρχος κ.Πέτρος Γερογιάννης και ο Ανθυποπυραγός κ.Ανδρέας Κλάδης καθώς και εκπρόσωποι του ΣΠΑΠ, του 4ου Συστήματος Προσκόπων Βριλησσίων, του Φυσιολατρικού Συλλόγου ‘Βριλησσός’.

Ειδική μνεία έγινε στην προσφορά του ΑΤ Βριλησσίων και της ‘Δράσης για μια ΄Αλλη Πόλη’.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ