Εφημερίδα Κοινωνική

Η νέα κόντρα ΜΑΡΙΝΑΚΗ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και το κομπολόι…

 Breaking News

Η νέα κόντρα ΜΑΡΙΝΑΚΗ – ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και το κομπολόι…
12 Νοεμβρίου 2014

Τα οικονομικά στοιχεία που παρέδωσε και το… κομπολόι του Βασίλη Μιχαλολιάκου προκάλεσαν έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρώην δήμαρχο και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έκανε βήμα πίσω από όσα έχει καταλογίσει στον Βασίλη Μιχαλολιάκο σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία που παραδόθηκαν στη νέα Δημοτική Αρχή. Επέμεινε πως τα νούμερα που παραδόθηκαν στον κ. Μώραλη δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και το απέδωσε εκ νέου είτε σε ανικανότητα είτε σε απατεωνιά. «Υπάρχουν δύο λόγοι όταν δίνονται στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο πρώτος λόγος μπορεί να είναι ανικανότητα, να μην μπορείς να δώσεις σωστά νούμερα. Ο δεύτερος λόγος είναι να υπάρχει δόλος, να λες ψέματα. Είπα πως όταν κάποιος δίνει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και το κάνει για τους δικούς του λόγους, τότε είναι απατεώνας. Και σας λέω και πάλι. Θα είμαι χαρούμενος σε οποιοδήποτε δικαστήριο να το αιτιολογήσω» είπε απευθυνόμενος στον κ. Μιχαλολιάκο. Προηγουμένως επιτέθηκε πρώην δήμαρχο λέγοντας: «Το σεβασμό από τους δημοτικούς συμβούλους δεν τον κερδίζεις με το να παίζεις με ένα κομπολόι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν δείχνει σεβασμό». Όταν μάλιστα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είπε πως παίζει κομπολόι επειδή του αρέσει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης του απάντησε με ατάκα… προκαλώντας πολλά γέλια στους δημοτικούς συμβούλους: «Το κομπολόι σας, να το παίζετε μόνος σας, δεν χρειάζεται να το παίζετε μπροστά μας».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης επεσήμανε: «Εγώ στις δημοτικές εκλογές, έλεγα τι θα κάνω για τον Πειραιά και θα κριθώ γι” αυτό. Εσείς έχετε παρελθόν στον Δήμο, ήσασταν 3,5 χρόνια δημοτική αρχή. Άρα το αν λέγατε ότι γίνονταν έργα 100.000.000 ευρώ στην πόλη και γίνονται 23.000.000 ευρώ είναι ένα “θέμα” κ. Μιχαλολιάκο. Ας έρθουμε λοιπόν στο δημοτικό συμβούλιο να βάλουμε τα έργα κάτω ένα-ένα και να τα δούμε. Όσον αφορά στην εμπειρία, επειδή νομίζετε ότι μπορείτε να με υποτιμήσετε ότι δεν έχω εμπειρία. Ποιά εμπειρία είναι χρήσιμη; Η εμπειρία ενός πολιτικού που υπηρετεί εδώ και σαράντα χρόνια το σύστημα της χώρας; Αυτό είναι υποκειμενικό. Εγώ δεν θεωρώ ότι μια εμπειρία ενός πολιτικού σαράντα χρόνων είναι απαραίτητα θετική για τον Δήμο Πειραιά. Μπορεί να θεωρώ πως μια εμπειρία που προέρχεται από την ελεύθερη αγορά, από την επιχειρηματικότητα να είναι πιο χρήσιμη για τον Δήμο του Πειραιά από την εμπειρία ενός ανθρώπου που έχει υπάρξει πολλά χρόνια βουλευτής, υπουργός κ.ο.κ.. Δεν έχουμε δει ότι αυτή η εμπειρία όλων αυτών των ανθρώπων βοήθησε τη χώρα, ούτε και τον Δήμο. Για ποιά εμπειρία μιλάμε; Για αυτή που έφτασε τη χώρα σε αυτό το σημείο; Δεν τη δέχομαι και δεν την έχω ανάγκη. Εγώ θα κριθώ από τη δική μου εμπειρία και από τις πράξεις μου σε βάθος πενταετίας».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ