Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμοι Ελληνικού -Αργυρούπολης και Παπάγου-Χολαργού : Συνεργάζονται στον τομέα κοινωνικής πολιτικής

 Breaking News

Δήμοι Ελληνικού -Αργυρούπολης και Παπάγου-Χολαργού : Συνεργάζονται στον τομέα κοινωνικής πολιτικής
28 Νοεμβρίου 2014

O Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, δέχθηκε, στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Βικτωρία Νικάκη.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κώστας Μηνόπουλος.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης παρουσίασε το έργο που επιτελείται στο Δήμο, τόσο σε διοικητικό επίπεδο με την εφαρμογή της ψηφιακής υπογραφής, όσο και στο ανθρωπιστικό επίπεδο με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, τους ξενάγησε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που λειτουργεί επί της Λεωφ. Αργυρουπολέως 94 – 96 και εξυπηρετεί 250 οικογένειες δημοτών, που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, προσφέροντας τους τρόφιμα και βασικά είδη καθαρισμού.

Ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος προσκάλεσε τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, στην έδρα του δήμου του στον Χολαργό, για να γνωρίσει και εκείνος τις δράσεις που πραγματοποιούν στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής.

Συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μεταξύ το δύο Δήμων ένα δίκτυο συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας, για την καλυτέρευση των υπηρεσιών και την ουσιαστικότερη φροντίδα στον πολίτη.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ