Εφημερίδα Κοινωνική

Κέρδη και διορθωτικές αλλαγές για τον Ολυμπιακό

 Breaking News

Κέρδη και διορθωτικές αλλαγές για τον Ολυμπιακό
29 Οκτωβρίου 2014

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε απλώς τον Παναθηναϊκό μετά από τρεις σεζόν στο Καραϊσκάκη και λίγες μέρες μετά το θρίαμβο επί της Γιουβέντους .

Όπως γράφει χαρακτηριστικά και ο Χρ. Μεγγλίδης στο pamesports.gr, κέρδισε ότι έμεινε σε κοντινή απόσταση με την κορυφή, ότι συνεχίζει με ηρεμία για την επόμενη σειρά αγώνων (Πανιώνιος την Τετάρτη για το Κύπελλο, Αστέρας το Σάββατο στην Τρίπολη, Γιούβε την άλλη εβδομάδα στο Τορίνο), αλλά και την επιβεβαίωση ότι έχει ένα πραγματικά βαθύ ρόστερ από το οποίο μπορούν να έρθουν λύσεις όπως αυτή που έδωσε ο Τάσος Αυλωνίτης με το γκολ της νίκης και τη συνολικά άψογη παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ένας παίκτης που θυμίζουμε ότι έμεινε την τελευταία στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού επειδή έφυγε ο Αβραάμ την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Πολύ σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει την πίεση που θα υπήρχε εάν δεν είχε πάρει το ντέρμπι, ώστε μπορεί πλέον να κοιτάξει ήρεμα για τη βελτίωση διαφόρων θεμάτων. Όπως, στο αγωνιστικό, την προσπάθεια να βρει καλύτερους τρόπους να αντιμετωπίζει τις κλειστές άμυνες στην έδρα του. Αλλά και σε ζητήματα όπως αυτό του Μήτρογλου, για τον οποίο θα υπάρξει ειδική διαχείριση από την πλευρά του προπονητή. Και θα γίνει προσπάθεια να καταλάβει ο Μήτρογλου ότι δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα ή να προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα με λάθος τρόπους από υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, εγωισμό κλπ. Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν συζητήσεις με τον παίκτη και ενδεχομένως ένα μικρό διάστημα στον πάγκο, ειδικά όταν θα υπάρξει η δυνατότητα να παίξει ξανά ο Μπενίτες .

Στη διοίκηση υπάρχει ικανοποίηση για την ομάδα και το αποτέλεσμα, χλέυη για τη στάση του Παναθηναϊκού και σιγουριά ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει καλά στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Λέγεται ότι θα υπάρξει πριμ 700 χιλιάδων ευρώ στους παίκτες για τις νίκες με Γιούβε και ΠΑΟ, παρότι ως συνήθως και για ευνόητους λόγους δεν επιβεβαιώνεται επισήμως κάτι τέτοιο.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ