Εφημερίδα Κοινωνική

Καθαρισμός ακτών Γλυφάδας

 Breaking News

Καθαρισμός ακτών Γλυφάδας
16 Οκτωβρίου 2014

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας Εθελοντικού καθαρισμού Ακτών 2014, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού του Δήμου Γλυφάδας με επικεφαλής τον εντεταλμένο σύμβουλο Στέλιο Θεοδοσόπουλο και σε συνεργασία με την HELMEPA διοργάνωσε για το σκοπό αυτό διήμερο εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης.

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε επιστημονική και ενημερωτική ημερίδα κατά της διάρκεια της οποίας μίλησαν κατά σειρά: ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης , ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο λιμενάρχης Γλυφάδας πλωτάρχης κ. Κ. Λιάκος, ο εκπρόσωπος της HELMEPA κ. Πεσματζόγλου, οι επιστημονικοί εκπρόσωποι του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών- Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας Δρ. Μίκα Σύμπουρα και Χρ. Ιωακειμίδη και από την ΕΜΑΚ ο κ. Θανάσης Μπαλάφας. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ. Στέλιος Θεοδοσόπουλος.

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στη 2η μαρίνα Γλυφάδας, ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με εκατοντάδες δημότες συμμετέχοντας στον καθαρισμό των ακτών της πόλης.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ