Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Περάματος : Να εξασφαλιστεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα

 Breaking News

Δήμος Περάματος : Να εξασφαλιστεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα
03 Οκτωβρίου 2014

Με κεντρικό θέμα τη διευθέτηση του μεγάλου προβλήματος που κληρονόμησε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Περάματος, αυτό της έλλειψης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, είχε συνάντηση με τον Yφυπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Ντόλιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Περάματος ανέδειξε τις επιπτώσεις των χρεών του Δήμου έναντι του Κράτους στην καθημερινή του λειτουργία και κυρίως στις επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των Δημοτών.

Ο κ. Λαγουδάκης υπενθύμισε στον κ. Ντόλιο υποχρεώσεις της Κεντρικής Διοίκησης προς το Δήμο Περάματος, υποχρεώσεις που προκύπτουν από την υπερσυγκέντρωση οχλουσών δραστηριοτήτων στα όρια του Δήμου, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνσή του, κυρίως περιβαλλοντικά.

Ο Δήμαρχος Περάματος έκανε σαφές προς τον Υφυπουργό Εσωτερικών, ότι η μη λύση του προβλήματος των χρεών του Δήμου και την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας του Δήμου Περάματος θα έχει τεράστιες επιπτώσεις στα αναπτυξιακά σχέδια του Δήμου, λόγω αδυναμίας ένταξής του σε Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ.

Τέλος, για μια ακόμη φορά ζήτησε άμεση λύση στο πρόβλημα της μη διάθεσης θέσεων νηπίων και βρεφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς λόγω της αδυναμίας του Δήμου Περάματος να ενταχθεί στο σχετικό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς (δομές προσχολικής ηλικίας).

Ο Δήμαρχος Περάματος θα συνεχίσει κύκλους επαφών με στελέχη της Κυβέρνησης, σε μία προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος των χρεών του Δήμου και των επιπτώσεων αυτού του προβλήματος στην καθημερινότητα των δημοτών του Περάματος και στη γενικότερη ανάπτυξη της πόλης.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ