Εφημερίδα Κοινωνική

Σε εγρήγορση οι υπάλληλοι του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

 Breaking News

Σε εγρήγορση οι υπάλληλοι του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας
23 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή στο προσωπικό του Δήμου απέστειλε ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Χρήστος Βρεττάκος, σύμφωνα με τον οποίο η πόλη επανήλθε μετά τους βανδαλισμούς που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα. Η ανακοίνωση του Δημάρχου :

«Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα βανδαλισμών που αμαύρωσαν την επέτειο μνήμης του Παύλου Φύσσα θα ήθελα να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άμεση και αποτελεσματική σας παρουσία .

Μέσα σε λίγες ώρες η πόλη μας έγινε πεδίο μάχης , με σπασμένα κτίρια ( ΚΕΠ, Δημαρχείο, Τράπεζες ), καμένους ή αναποδογυρισμένους κάδους , σκουπίδια παντού και λεηλασίες.

Σε όλα αυτά οι υπηρεσίες του Δήμου μας αντέδρασαν άμεσα και άκρως αποτελεσματικά . Στη διάρκεια της νύχτας καθαρίστηκαν σχεδόν τα πάντα.

Η επόμενη μέρα μας βρήκε να μετράμε ζημιές , αλλά, οι είσοδοι των σχολείων, οι δρόμοι για τα λεωφορεία και τα πεζοδρόμια ήταν πεντακάθαρα.

Για όλα αυτά, θεωρώ υποχρέωση μου να επαινέσω την υπηρεσιακή και προσωπική σας προσπάθεια και να ευχηθώ να συνεχίσετε με το ίδιο τρόπο να τιμάτε την ιδιότητα του υπαλλήλου και προπαντός του δημιουργικού ανθρώπου.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ