Εφημερίδα Κοινωνική

Γ. Μπαρτζώκας : Ο Ολυμπιακός απέκτησε εμπειρία με τις μεταγραφές

 Breaking News

Γ. Μπαρτζώκας : Ο Ολυμπιακός απέκτησε εμπειρία με τις μεταγραφές
04 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στο πλαίσιο της πρώτης ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο σχεδιασμός της προετοιμασίας δεν αλλάζει από το γεγονός ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι χρονικά νωρίς.

«Το παιχνίδι συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θα παίξουμε ένα λιγότερο φιλικό. Χτίζουμε ομάδα για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Ξεκινάμε μια σεζόν εντελώς διαφορετική. Πέρυσι δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα. Αναγκαστήκαμε για διάφορους λόγους να αλλάξουμε παίκτες. Κάποιοι έπαιξαν καλά και κάποιοι όχι. Αλλά φέτος το έργο μας ήταν πιο εύκολο. Πήραμε μόλις τρεις παίκτες που είναι έμπειροι και τον Μουράτο που είναι για το μέλλον», ανέφερε για την έναρξη των προπονήσεων και συνέχισε:

«Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε λίγο τύχη για να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Η επιλογή των παικτών έγινε για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία. Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι έμπειροι, ποιοτικοί και καλοί χαρακτήρες».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ