Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα παρέμβαση Θ. Δρίτσα για τα δικαστήρια του Πειραιά

 Breaking News

Νέα παρέμβαση Θ. Δρίτσα για τα δικαστήρια του Πειραιά
29 Αυγούστου 2014

Να παραμείνουν οριστικά στην πόλη τα δικαστήρια του Πειραιά και να εγκατασταθούν σε νέο κτήριο, ζητεί με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ο Θ. Δρίτσας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά ακόμη τον υπουργό αν θα αναζητηθούν ευθύνες για την προφανή ζημία του δημοσίου από τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ στο θέμα του κτηρίου «Κεράνη» στην οδό Θηβών.

«Τρεις μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές, πληροφορίες προερχόμενες από το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρουν ότι η κυβέρνηση παλινωδεί» σημειώνει στην επίκαιρη ερώτησή του ο Θ. Δρίτσας.

«Ταυτόχρονα, τρεις γνωστοί δικηγόροι του Πειραιά κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών αναφορικά με προκληθείσα ζημία σε βάρος του δημοσίου, επικαλούμενοι σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία, ότι το ελληνικό δημόσιο εισέπραξε από την εκποίηση μέσω ΤΑΙΠΕΔ του συγκεκριμένου κτηρίου στην πρώην θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕ ποσό 8 φορές μικρότερο από εκείνο που κατέβαλε για την μετασκευή του, ενώ πρόκειται να καταβάλει για μισθώματα της επόμενης 20ετίας ποσό 5,3 φορές μεγαλύτερο από το εισπραχθέν τίμημα!» υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ