Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκαίνια για τη μονάδα αφαλάτωσης στην Ύδρα

 Breaking News

Εγκαίνια για τη μονάδα αφαλάτωσης στην Ύδρα
27 Αυγούστου 2014

Παρουσία του Υπ. Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Μανιάτη πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας τα εγκαίνια της μονάδας αφαλάτωσης στην περιοχή Μανδράκι της Ύδρας, που βρίσκετε το εργοστάσιο .

Στην τελετή εγκαινίων που τέλεσε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Ά. Κοτρώνης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο νεοεκλεγμένος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ . Π. Χατζηπέρος, ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, φορείς της περιοχής καθώς και πλήθος κόσμου.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι πρόσφατα, ο Δήμος Ύδρας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τις μετρήσεις καταλληλότητας του νερού σε δείγματα που ελήφθησαν την Τρίτη 12 Αυγούστου από κεντρικά σημεία της Ύδρας. Οι αναλύσεις έγιναν από το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο εργαστήριο «Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.» με το οποίο έχει σύμβαση ο Δήμος Ύδρας.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα πιστοποιούν ότι το νερό που προέρχεται από τη Μονάδα Αφαλάτωσης στο Μανδράκι, διέρχεται από τις δεξαμενές στα Καλά Πηγάδια και στον Άγιο Κωνσταντίνο και καταλήγει στις βρύσες όλων μας καλύπτει πλήρως τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η ευρωπαϊκή και η ελληνική νομοθεσία με την Κοινή Υπουργική Απόφαση περί «Ποιότητας Νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ