Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκίνησε τις συναντήσεις ο νέος δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης

 Breaking News

Ξεκίνησε τις συναντήσεις ο νέος δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης
02 Ιουλίου 2014

Συνάντηση με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Περάματος κ. Γιάννη Λαγουδάκη είχε την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη το Δήμαρχο για την εκλογή του, τον ευχαρίστησε για την ευγενική επίσκεψή του και είχε μαζί του εκτενή συζήτηση σχετικά τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το σύνολο των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, όπως η λειτουργία της Ψυττάλειας, η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και η ανάπλαση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων αλλά και για τα έργα και τις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί με πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά στα όρια του Δήμου Περάματος.

Ειδική αναφορά έγινε στο πρόγραμμα κοινωνικής παρέμβασης στα όρια του Δήμου Περάματος, προϋπολογισμού 350.000 €, το οποίο κατά κύριο λόγο απευθύνεται στη μαθητική κοινότητα και τη νεολαία της περιοχής αλλά και στην κατασκευή των δύο αθλητικών έργων, του γηπέδου ποδοσφαίρου προϋπολογισμού 700.000 € και του στίβου στην «ΠΡΟΝΟΙΑ» προϋπολογισμού 202.000 €, για τα οποία οι μελέτες εκπονήθηκαν από τους μηχανικούς της Π.Ε. Πειραιά.

Στο Δήμαρχο παραδόθηκε φάκελος για το σύνολο των έργων όπoυ εκτός των παραπάνω έργων περιλαμβάνονται το γήπεδο μπάσκετ του Αγ. Γεωργίου, προϋπολογισμού 40.000 € και η πρόσφατα ενταχθείσα μελέτη αποχέτευσης ομβρίων προϋπολογισμού 300.000 €.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ