Εφημερίδα Κοινωνική

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο Λοβέρδος για καταγγελίες περί διαρροών

 Breaking News

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο Λοβέρδος για καταγγελίες περί διαρροών
08 Ιουλίου 2014

Διερεύνηση καταγγελίας για «παραχάραξη ενδοσχολικών διαδικασιών» αναφορικά με τον θεσμό της Τράπεζας Θεμάτων ζητεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, προς απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Είχε προηγηθεί η επισήμανση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) προς τον υφυπουργό Παιδείας Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο πως -σύμφωνα με δημοσίευμα- σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας υπήρξε παραχάραξη της διαδικασίας της Τράπεζας Θεμάτων.

Ο κ. Λοβέρδος υπέβαλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών μηνυτήρια αναφορά για την εκκίνηση όλων των νόμιμων διαδικασιών «με γνώμονα την προτεραιότητα διατήρησης του αδιάβλητου και αξιοκρατικού χαρακτήρα όλων των εξετάσεων της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και λόγω της ανάγκης αποτροπής οποιασδήποτε διατάραξης του ενδεδειγμένου κλίματος στην εκπαιδευτική διαδικασία».

Διαβιβάστηκαν επίσης στην εισαγγελία η αλληλογραφία της ΟΙΕΛΕ με τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως και δημοσιεύματα σχετιζόμενα με το εν λόγω θέμα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ