Εφημερίδα Κοινωνική

Ο κροκόδειλος της Κρήτης μάλλον έχει παρέα!

 Breaking News

Ο κροκόδειλος της Κρήτης μάλλον έχει παρέα!
08 Ιουλίου 2014

Την πιθανότητα να υπάρχει και δεύτερος κροκόδειλος στο φράγμα Ποταμών του Ρεθύμνου, ερευνούν οι άνθρωποι του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Το βίντεο με τον κροκόδειλο της Κρήτης φαίνεται ότι έχει προκαλέσει έκπληξη. Το πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της Ελλάδας, έχει εγείρει όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον, αλλά και την απορία για το πώς είναι δυνατόν να βρέθηκε ένας κροκόδειλος, σε έναν υδροβιότοπο της Κρήτης. Από την πρώτη στιγμή δύο ήταν τα βασικά σενάρια για το πως βρέθηκε ο κροκόδειλος στην περιοχή. Πρώτο ενδεχόμενο είναι να τον εγκατέλειψε εκεί ο… ιδιοκτήτης του και μάλιστα όχι μόνο του αλλά μαζί με το ζευγάρι του όταν άρχισαν να μεγαλώνουν. Ένα δεύτερο σενάριο κάνει λόγο, το ερπετό να το άφησαν για άγνωστο λόγο οι άνθρωποι κάποιου τσίρκου που είχε επισκεφτεί παλαιότερα την περιοχή.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε να γίνει άμεση τοποθέτηση περίφραξης στην περιοχή όπου εμφανίστηκε το ερπετό και να τοποθετηθούν πινακίδες κινδύνου που θα ενημερώνουν τους εκδρομείς ότι απαγορεύεται το κολύμπι στην λίμνη. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η επιχείρηση εντοπισμού και απομάκρυνσης του ερπετού από την λίμνη.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ