Εφημερίδα Κοινωνική

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου υποδέχεται το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία από την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

 Breaking News

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου υποδέχεται το καλοκαίρι με μία μεγάλη συναυλία από την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
02 Ιουλίου 2014

Με μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία υποδέχεται ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου το καλοκαίρι. Την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου), η 35μελή μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα παρουσιάσει ένα μεγάλο μουσικό “αφιέρωμα στα 100 χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου”.

Η ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Τσιλιμπάρη και με τις ερμηνείες των: Θόδωρος Μπιράκος, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Ευδοκία Μωυσίδου, θα ταξιδέψουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε μέσα από τις αξέχαστες ταινίες του Ελληνικού μας κινηματογράφου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού επισκέπτεται ξανά την πόλη μας για να μας παρουσιάσει ένα όμορφο καλοκαιρινό πρόγραμμα με τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο. Ας τους απολαύσουμε μαζί, σε μία όμορφη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, με ζωντανές ερμηνείες και μουσική ικανή να συνεπάρει”.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ