Εφημερίδα Κοινωνική

Με αύξουσα δυναμική τo terminal της Cosco

 Breaking News

Με αύξουσα δυναμική τo terminal της Cosco
07 Ιουλίου 2014

Στοιχεία που αποδεικνύουν τη δυναμική του εμπορικού λιμένα Πειραιά που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της PCT S.A. (COSCO) εμφανίζουν τα στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει επισήμως η COSCO για τον μήνα Μάιο.

Η εταιρεία έχει επίσης δημοσιοποιήσει στοιχεία για τα δύο πρώτα τρίμηνα του έτους, που επίσης επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία του εν λόγω terminal, που όπως προαναφέρθηκε βρίσκεται υπό τον έλεγχο της PCT S.A., όπως γράφει και το theseanation.gr.

Το λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε, άλλωστε, στην κορυφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος με έναν διαγωνισμό ο οποίος είναι σε εξέλιξη ευρισκόμενος στη β” φάση του και με ορίζοντα μέχρι τα τέλη του έτους να έχει οριστικοποιηθεί ποιο επενδυτικό σχήμα θα κερδίσει τον εν λόγω διαγωνισμό.

Η δυναμική του Πειραιά αποτυπώθηκε πρόσφατα και στα στοιχεία που αναφέρονται στην ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια κατάταξη λιμένων όπως αυτή είχε δημοσιευτεί από έγκυρες πηγές και αναδημοσιευτεί από τον διεθνή ειδικό τύπο που εστιάζει μεταξύ των άλλων και στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ