Εφημερίδα Κοινωνική

Το παράπονο του Δ. ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ και ο απερίγραπτος ΝΟΜΟΣ «ΡΑΓΚΟΥΣΗ»

 Breaking News

Το παράπονο του Δ. ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ και ο απερίγραπτος ΝΟΜΟΣ «ΡΑΓΚΟΥΣΗ»
24 Ιουνίου 2014

Είναι από τα «απίστευτα και όμως ελληνικά». Συνδυασμός με 56% την δεύτερη Κυριακή (και πρώτος με 30% την πρώτη) δεν εκλέγει ούτε ένα σύμβουλο! Συμβαίνει στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, όπου ο απερχόμενος Αντπεριφερειάρχης Δ. Κατσικάρης σάρωσε μεν, αποκλείστηκε δε λόγω παράλογων διαδικασιών του «Καλλικράτη».

Ο ίδιος ο μεγάλος αδικημένος Δ. Κατσικάρης στην προσωπική του σελίδα στο facebook γράφει: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ! Ο ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ… αφήνει χωρίς εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, τον ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ που επέλεξαν οι πολίτες, με 30%-17% στον πρώτο γύρο και 56% – 44% στο δεύτερο γύρο!

Συνεπώς, ΔΕΝ εκλέγομαι καν Περιφερειακός Σύμβουλος αν και ήμασταν μακράν πρώτοι παντού στα Νησιά! Δεν με ενοχλεί προσωπικά. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ παντού και πάντα. Με ενοχλεί όμως που ουσιαστικά παραχαράσσεται η ψήφος των πολιτών και η πλειοψηφία τους ΔΕΝ εκπροσωπείται. Είναι ανηθικότητα, αδικία και αθλιότητα ενός εκλογικού συστήματος που ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ την ετυμηγορία των πολιτών. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ…»

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ