Εφημερίδα Κοινωνική

Σε εγρήγορση ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

 Breaking News

Σε εγρήγορση ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων
11 Ιουνίου 2014

Το Γαλατά Τροιχηνίας επισκέφτηκε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, το Σάββατο, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΤΟΕΒ Λεμονοδάσους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα, αλλά και την πρόοδο των εργασιών βελτίωσης και συζήτησε τους τρόπους ανάδειξης του χώρου.

Στη συνέχεια μετέβη στα Μέθανα, όπου επισκέφθηκε τα ιαματικά λουτρά, συναντήθηκε με κατοίκους και συζήτησε μαζί τους, τρόπους ανάδειξης του θεραπευτικού τουρισμού στην περιοχή.

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων & μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών Τάκης Χατζηπέρος, την Κυριακή επισκέφθηκε τη Μακρόνησο, μαζί με άλλα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για να αποδώσουν φόρο μνήμης και τιμής στους βασανισθέντες και εξορισθέντες Αγωνιστές, ενώ ευχαρίστησε τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος & τον Λιμενάρχη Λαυρίου, για τη διάθεση πλωτού μέσου, ώστε να μεταβούν στο νησί.

Ακολούθως, επισκέφθηκε τις Σπέτσες, όπου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους και κατοίκους της περιοχής και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα του νησιού, όπως τη διαχείριση στερεών, υγρών αποβλήτων, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και τη βελτίωση της τουριστικής ανάπτυξης.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ