Εφημερίδα Κοινωνική

Παράκληση στην ΕΠΟ μέσω FB: Να πάει στο Μουντιάλ ο μικρός Jay!

 Breaking News

Παράκληση στην ΕΠΟ μέσω FB: Να πάει στο Μουντιάλ ο μικρός Jay!
26 Ιουνίου 2014

Η ιστορία του θαυμασμού του μικρού Τζέι για τον Γιώργο Σαμαρά έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλους. Το παιδί με σύνδρομο down έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον διεθνή επιθετικό από τις ημέρες του στη Σέλτικ και πανηγύρισε σαν… Έλληνας το γκολ του «Sam» με το οποίο οδήγησε την Εθνική στους «16» του Μουντιάλ.

Μία αξιέπαινη προσπάθεια έχει αρχίσει μέσω του Facebook για να βρεθεί τρόπος (και κυρίως χρήματα), προκειμένου ο μικρός Τζέι με τη βοήθεια και της ΕΠΟ να απολαύσει τον Γιώργο Σαμαρά από κοντά στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Ο τίτλος της σελίδας στο Facebook είναι «O JAY PAEI Mundial» και οι δημιουργοί της, απλοί φίλαθλοι που έχουν συγκινηθεί από αυτή την ιστορία, χρειάζονται τη στήριξή μας.

Ποιος ξέρει, ίσως έτσι βγει και η πρόβλεψη του Τζέι πως ο αγαπημένος του παίκτης θα κατακτήσει το Μουντιάλ με την Ελλάδα.

«Έχουμε κάνει ένα Fan Page» εξηγεί ο Δ.Αθανασόπουλος, «για να κάνουμε άμεσες κινήσεις να πάει ο μικρός Jay να δει τον αγαπημένο του Sammi στο παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολος στόχος αλλά με πάρα πολλή προσπάθεια ίσως γίνει!»

Ήδη η σελίδα έχει συγκεντρώσει πάνω από 6000 likes!

 

 

 

 

 

 

 

(με πληροφορίες από sport-fm.gr)


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ