Εφημερίδα Κοινωνική

Έρχονται «αποχωρήσεις» στο λιμάνι

 Breaking News

Έρχονται «αποχωρήσεις» στο λιμάνι
24 Ιουνίου 2014

Δύο μεταγραφές έχει κάνει έως τώρα ο Ολυμπιακός, τους Γκαζαριάν και Ελαμπντελαουί, την ώρα που είναι δεδομένο πως το ρόστερ θα αλλάξει κατά πολύ, ενώ θα φύγουν και παίκτες που ήταν πέρσι δανεικοί.

Ο Ντε Βινσέντι είναι σίγουρο πως θα αποχωρήσει, με τον Ολυμπιακό να είναι κοντά στην πώλησή του στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ψάχνει ομάδα και ο Ανδρέας Τάτος. Παράλληλα τόσο ο Πελέ όσο και ο Σέποβιτς είναι εκτός ομάδας και τους έχει ζητηθεί να φέρουν προτάσεις για να αποχωρήσουν μια και δεν έπεισαν τον Μίτσελ πως μπορούν να βοηθήσουν, ενώ και στην άμυνα θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Τόσο ο Τάσος Παπάζογλου όσο και ο Μιγκέλ Τόρες είναι στη «μαύρη» λίστα, με τον πρώτο παρότι έχει αρκετές προτάσεις απο ελληνικές ομάδες να ψάχνεται για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ιταλία και τον δεύτερο παρότι είναι επιλογή του Μίτσελ να έχει ελάχιστες πιθανότητες να τη… γλιτώσει. Ο Μιγκέλ Τόρες άλλωστε έπαιξε ελάχιστα την περσινή σεζόν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό.

Σημαντικό ρόλο πάντως θα παίξουν και οι συνολικές εξελίξεις στην άμυνα και ειδικά στα άκρα, καθώς μπορεί δεξιά όπου αγωνίζεται να ήρθε και ο Ελαμπντελαουί που μαζί τον Σαλίνο θα αποτελέσουν το δίδυμο του Ολυμπιακού, όμως ο Τόρες μπορεί να παίξει και αριστερά αλλά και ως στόπερ. Αριστερά, τόσο ο Χολέμπας όσο και ο Μπονγκ είναι υπό παραχώρηση, όμως μέχρι τώρα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ