Εφημερίδα Κοινωνική

Βασίλης Μιχαλολιάκος: «Η εκλογή μου θα οφείλεται στο ήθος της αριστεράς»

 Breaking News

Βασίλης Μιχαλολιάκος: «Η εκλογή μου θα οφείλεται στο ήθος της αριστεράς»
24 Μαΐου 2014

Στα έργα που πρόκειται να γίνουν στην πόλη το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» Βασίλης Μιχαλολιάκος, ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία μιλώντας έξω από το εκλογικό του κέντρο στο οδό Δραγάτση, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες του Πειραιά για ενότητα, ασκώντας παράλληλα κριτική προς τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Πριν αναφερθεί στον προγραμματισμό του έργου του, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι γνωρίζει ότι αν την Κυριακή το βράδυ θα είναι δήμαρχος του Πειραϊκού λαού, θα το οφείλει στο ιστορικό ήθος της αριστεράς και πρόσθεσε ότι είναι υποχρεωμένος να δηλώσει ότι στη νέα πενταετία θα λάβει προτάσεις δεσμευτικές που συμπεριλαμβάνονται στα προγράμματα του κ. Δρίτσα, της κ.Παντελάκη, του κ. Διαβολάκου, του κ. Καλογερόγιαννη και του κ. Βουράκη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος άσκησε οξεία κριτική εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων και σε ερώτηση του προς τους πολίτες είπε «ποιες επενδύσεις έκαναν στον Πειραιά οι κύριοι Κόκκαλης και Μαρινάκης και πόσους Πειραιώτες ανέργους προσέλαβαν στις επιχειρήσεις τους;» «Να μας πουν τα καράβια τους πόσο από αυτά έχουν ελληνική σημαία. Ποια είναι η κοινωνική τους συνεισφορά και αν έδωσαν έστω και ένα ευρώ στην κοινωνική πολιτική που κάνουμε στο δήμο Πειραιά για να έχουν αξιοπρέπεια οι φτωχοί. Να μας πουν πόσα χρήματα έδωσαν για να ξαναλειτουργήσει το δημοτικό θέατρο».

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «ο Μπερλουσκονισμός δεν είναι ούτε αριστερά ούτε δεξιά γιατί δεν είναι δημοκρατία».

DSCN0612 DSCN0604

DSCN0602 DSCN0598

DSCN0587 DSCN0605

 


Σχετικά άρθρα