Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – 129 έργα πνοής για τον Πειραιά. ΕΜΦΑΣΗ στις υποδομές, την αγορά και την Κρουαζιέρα

 Breaking News

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – 129 έργα πνοής για τον Πειραιά. ΕΜΦΑΣΗ στις υποδομές, την αγορά και την Κρουαζιέρα
08 Μαΐου 2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», επισκέφτηκε την Κεντρική Αγορά του Πειραιά και τον Επιβατικό Σταθμό της Κρουαζιέρας στο λιμάνι.

Οι καταστηματάρχες της Κεντρικής Αγοράς στο λιμάνι ευχαρίστησαν τον κ. Μιχαλολιάκο για την καθαριότητα στην πόλη και την αναβάθμιση της αγοράς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά μιλώντας τους, αφού τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και τα καλά τους λόγια, τόνισε μεταξύ άλλων: Ο Πειραιάς δεν είναι πια η πόλη των σκουπιδιών, της ανυποληψίας και της εγκατάλειψης.

Το έργο που έχει γίνει είναι τεράστιο. 129 Έργα πνοής για τον Πειραιά, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, για το αύριο της πόλης της καρδιάς μας.

Αναπλάσαμε πλατείες, δημιουργήσαμε νέους χώρους πρασίνου και αναψυχής. Με συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού εγκαταλελειμμένων οικοπέδων τα μετατρέψαμε σε χώρους πρασίνου για τους δημότες.»

Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από τον κ. Θ. Κόντε, Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, επισκέφθηκαν τον Επιβατικό Σταθμό Κρουαζιέρας στο λιμάνι και μίλησαν με εργαζόμενους και πολίτες.

Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχει η κρουαζιέρα για τον Πειραιά και την εθνική μας οικονομία: «Για μας ο Πειραιάς της επόμενης πενταετίας θα είναι μια πόλη που αξίζει να ζεις, μια πόλη που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας βιώσιμες, μια πόλη ναυτοσύνης, τουρισμού, ανάπτυξης και αλληλεγγύης. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2015 καταφέραμε και πετύχαμε ο Πειραιάς να είναι η πρωτεύουσα των θαλασσών της Ευρώπης. Το λιμάνι της Ευρώπης.

Εμείς έχουμε σχέδιο με το οποίο συνδέεται η κρουαζιέρα με το Δημοτικό Θέατρο, με το Αρχαιολογικό Μουσείο, με την ανάπλαση που πραγματοποιείται από την Ακτή Βασιλειάδη έως και την Ακτή Μουτσοπούλου και με την αγορά, για να κρατηθούν περισσότερες ώρες οι τουρίστες στον Πειραιά και να κάνουν τις αγορές τους στην πόλη μας».

 

 


Σχετικά άρθρα