Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Μαρινάκης : Θέλω να προσφέρω!

 Breaking News

Βαγγέλης Μαρινάκης : Θέλω να προσφέρω!
15 Μαΐου 2014

Την πρόθεσή του να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στον Πειραιά εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Ενικός” του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star Channel και μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά του Πειραιά θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο επέλεξε να ασχοληθεί τώρα με την πολιτική, σε καιρούς που απαξιώνεται από τους πολίτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε την αγάπη του για τον Πειραιά μπροστά λέγοντας : «Δεν το βλέπω σαν πολιτικό στίβο. Βλέπω ότι ασχολούμαι με την τοπική Αυτοδιοίκηση σε μια πόλη που έχω γεννηθεί, που έχω μεγαλώσει, που οι φίλοι μου είναι από τον Πειραιά και θέλω να δώσω κι εγώ όσα περισσότερα μπορώ σε αυτή τη πόλη»

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μίλησε και για τις πρώτες δράσεις που θα κάνει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ : «Το πρώτο πράγμα, που είναι και σημειολογικό, είναι να κατεδαφίσουμε ένα κτίριο το οποίο τα τελευταία 40 χρόνια, αυτός ο πύργος στο λιμάνι του Πειραιά, που έχει στοιχειώσει. Δηλαδή είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα, έχει τεράστια στατικά προβλήματα. Πρέπει να δείξουμε ότι γίνεται μια ανατροπή. Επίσης, τα δικαστήρια πρέπει να μείνουν στον Πειραιά και πρέπει να πάνε, το έχουμε πει, το έχουμε μελετήσει, στη Ράλλειο δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο, το οποίο θα ανακαινιστεί και τα δικαστήρια θα μείνουν στον Πειραιά μας. Θα κάνουμε πέντε μεγάλα έργα στον αθλητισμό, ένα κολυμβητήριο, ένα κλειστό γυμναστήριο, ένα σκοπευτήριο και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι κατάντια ο Πειραιάς να έχει τόσα πολλά σωματεία, να έχει τον Ολυμπιακό, να έχει τον Εθνικό και να μην έχει εγκαταστάσεις. Όνειρό μου είναι να βλέπω τα παιδιά του Πειραιά να πρωταγωνιστούν στις ομάδες μας».

 

 


 Σχετικά άρθρα