Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Πειραιάς χρειάζεται γήπεδα και ελεύθερους χώρους

 Breaking News

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Πειραιάς χρειάζεται γήπεδα και ελεύθερους χώρους
08 Μαΐου 2014

Παρουσία των εκπροσώπων των πειραϊκών συλλόγων, παλαιμάχων άσων του Ολυμπιακού, πλήθους κόσμου, εκπροσώπων των πρωταθλητών αλλά και του Γιάννη Μώραλη έγινε στο V” Ammos το βράδυ της Τρίτης η τιμητική εκδήλωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά τον βράβευσε για την προσφορά του και την στήριξή του στο ποδόσφαιρο του Πειραιά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης που πήρε ως δώρο μία τριήρη τόνισε πως «εμείς στηρίζουμε τον αθλητισμό αλλά και το ποδόσφαιρο του Πειραιά και το έχουμε αποδείξει αυτό» ενώ ανέφερε πως είναι κατάντια να μην υπάρχουν οι απαιτούμενες γηπεδικές εγκαταστάσεις για τις ομάδες του Πειραιά.

Στην εκδήλωση μίλησαν και ο Γιάννης Μώραλης και άνθρωποι από το Δ.Σ. της Ένωσης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Γιώργος Ανατολάκης αφιέρωσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη μια μαντινάδα: «Σε ευχαριστούμε πρόεδρε για τη βοήθειά σου, να ξέρεις πως η Ένωση θα ‘ναι πάντα κοντά σου, τώρα που άνοιξες πανιά, για νέες κατακτήσεις, ολόψυχα πιστεύουμε, προβλήματα θα λύσεις . Τ’ όνειρο του πατέρα σου κράτα οδηγητή και σίγουρα τον Πειραιά θα δούμε νικητή!»


 Σχετικά άρθρα