Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ «ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να θέλει να γίνει πλανητάρχης»!

 Breaking News

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ «ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να θέλει να γίνει πλανητάρχης»!
03 Μαΐου 2014

Τον Τάσο Μητρόπουλο τον αγαπώ για όσα πρόσφερε ως αθλητής, υποστήριξε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και δεν θέλησε να σχολιάσει περισσότερο την αποχώρηση του Τ. Μητρόπουλου από τον συνδυασμό του, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA.

Ο Μητρόπουλος επιδίωξε επίμονα να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό μου, επανέλαβε, και πρόσθεσε: «Υποχώρησα γιατί είχα κλείσει ψηφοδέλτιο». Ερωτηθείς για το τί ακριβώς έγινε είπε ότι ο κ. Μητρόπουλος έστειλε μια επιστολή, την οποία δεν θέλησε να σχολιάσει και «δεν με πήρε στο τηλέφωνο, έκλεισε το κινητό του, δεν επικοινώνησε μαζί μου». «Δεν είναι αποστάτης ο Μητρόπουλος, ας μην κακοποιούμε ορισμένα σύμβολα» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τον συνδυασμό με αρχηγό τον Γ. Μώραλη ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι ο καθένας «έχει δικαίωμα στη δημοκρατία να θέλει να γίνει πλανητάρχης. Όποιον να ρωτήσετε ποιος είναι αρχηγός στο συνδυασμό και πείτε ότι είναι ο Μώραλης, ε δεν θα σας πιστέψει» και απέφυγε να σχολιάσει περαιτέρω.

Απαντώντας στα όσα λέγονται σχετικά με το ότι δεν έχει κάνει έργα στον Πειραιά κατά τη διάρκεια της θητείας του ο κ. Μιχαλολιάκος μίλησε για έναν Πειραιά που είχε πνιγεί στο σκουπίδι και την παρακμή, και όπως είπε «σε συνθήκες εθνικής χρεοκοπίας εμείς τα αλλάξαμε όλα καθαρίσαμε όλα τα Πειραιά». Αναφορικά με τα όσα του καταλογίζουν ότι δεν ασχολήθηκε με την κρουαζιέρα ο υποψήφιος δήμαρχος , σημείωσε ότι στο ψηφοδέλτιο είναι ο πρόεδρος του οργανισμού για τις κρουαζιέρες, και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ήδη γίνει και μπορούν να συνδυαστούν με την κρουαζιέρα.

«Όταν ανέλαβα δήμαρχος βρήκα 0 μελέτες για ένταξη στο ΕΣΠΑ, 0 προμελέτες, 0 σχεδιασμούς, καταφέραμε να μελετήσαμε έργα σχεδιασμού να αξιολογηθούν να εγκριθούν, έχει εγκατασταθεί εργολάβος, είπε σχετικά με τα έργα που γίνονται με τα κονδύλια του ΕΣΠΑ στο δήμο.

Λόγω… πιέσεων αποχώρησε και ο Τάσος Μητρόπουλος!

Αποχώρησε από το συνδυασμό του νυν δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τάσος Μητρόπουλος. «Ο Τάσος Μητρόπουλος ήταν και παραμένει ένας ξεχωριστός αθλητής για το ποδόσφαιρο και την πόλη μας. Ζήτησε ο ίδιος επίμονα να συμμετάσχει στην προσπάθειά μας και στο ψηφοδέλτιο μας, αναγνωρίζοντας τη δουλειά που γίνεται στον Πειραιά. Σήμερα αποχώρησε. Όλοι γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού του Β.Μιχαλολιάκου.

 


 Σχετικά άρθρα