Εφημερίδα Κοινωνική

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης: «Δεν υπάρχει καμία καταγγελία που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του απερχόμενου Δημάρχου»

 Breaking News

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης: «Δεν υπάρχει καμία καταγγελία  που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του απερχόμενου Δημάρχου»
22 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς-Νικητής» για την επίσκεψη του επικεφαλής Γιάννη Μώραλη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και τον Ταξίαρχο Κ. Τσαρδινάκη:

«O υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» κ. Μωραλης επισκέφθηκε τον Ταξίαρχο κ. Κ. Τσαρδινάκη.

Σύμφωνα με το Δελτίο Συμβάντων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την διαβαθμισμένη έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά που παραδόθηκε στο στρατηγείο της ΕΛ.ΑΣ, δεν υπάρχει καμία καταγγελία που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά σχετικά με δήθεν επεισόδιο εις βάρος του.

Την ίδια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Μιχαλολιάκου, Ποινικολόγος κ. Π. Κάσσης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας διέψευσε ως ανυπόστατες τις καταγγελίες του απερχόμενου δημάρχου. «Ο Πειραιάς ψήφισε για να απαλλαγεί από το παρελθόν και να γυρίσει σελίδα. Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι δεν θέλουν να μείνουν πίσω. Θέλουν προοπτική, θέλουν το λιμάνι μας να ξαναγίνει μεγάλο όπως ήταν.

Στον Πειραιά πρέπει να μιλήσουμε για νέες θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη, για προοπτική και όχι να ασχολούμαστε με πρακτικές του παρελθόντος, με ψέματα και κατασκευασμένες συκοφαντίες και προβοκάτσιες από επαγγελματίες του είδους.

Συνεχίζουμε με πίστη για ένα Πειραιά Νικητή και καλούμε την Κυριακή τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες να στείλουμε όλοι μαζί ηχηρό μήνυμα αλλαγής και δημιουργίας».

 


Σχετικά άρθρα