Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΦΙΑ ΤΟΓΙΑ – ΠΑΤΑΠΗ , Δικηγόρος Αθηνών – Παρ’ Αρείω Πάγω,Υποψήφια Ευρωβουλευτής

 Breaking News

ΣΟΦΙΑ ΤΟΓΙΑ – ΠΑΤΑΠΗ , Δικηγόρος Αθηνών – Παρ’ Αρείω Πάγω,Υποψήφια Ευρωβουλευτής
21 Μαΐου 2014

Γεννήθηκα στα Αθίκια του Νομού Κορινθίας και μεγάλωσα σε αμιγώς αγροτική οικογένεια πλην όμως γαλουχήθηκα από την έντονη πολιτική και συνδικαλιστική προσωπικότητα και δράση του αείμνηστου πατέρα μου Αναστασίου Τόγια.

Είμαι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Ολοκλήρωσα τις γυμνασιακές μου σπουδές στο Γυμνάσιο Θηλέων της Κορίνθου και αποφοίτησα από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Σχολή Πολιτικών επιστημών και Δημοσίου Δικαίου του ιδίου Πανεπιστημίου.

Ασκώ μαχόμενη δικηγορία από το 1981 ως δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο. Είμαι κάτοχος της Γαλλικής και Ιταλικής Γλώσσας.

Έχω δραστηριοποιηθεί ενεργά την τελευταία δεκαετία ως μέλος της Γραμματείας ισότητας των δύο φύλων με αντικείμενο την προστασία της κακοποιημένης σωματικά και ψυχικά γυναίκας. Παράλληλα έχω προσχωρήσει στον Σύλλογο αποκατάστασης κρατουμένων και αποφυλακισθέντων με την επωνυμία «ΟΝΗΣΙΜΟΣ» με ουσιαστική συμμετοχή και δράση για την κοινωνική αποκατάσταση των αποφυλακισθέντων και την υλική και ηθική αρωγή των οικογενειών τους. Είμαι ενεργό μέλος και Νομική σύμβουλος του φιλοζωϊκού συλλόγου Σαλαμίνος (ΖΟ.Ε.Σ) και έχω συμβάλει ουσιαστικά με επιμορφωτικές ημερίδες και εισηγήσεις μου στην προστασία και ευζωΐα των αδέσποτων ζώων ως και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε αυτόν τον τομέα.

Επέλεξα συνειδητά να συστρατευθώ με το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ, ο οποίος μέχρι σήμερα δια των υπεραξίων εκπροσώπων του στην ευρωβουλή έχει χειριστεί άριστα και έχει κυριολεκτικά υπερασπισθεί και προβάλλει με απαράμιλλο δυναμισμό τα Εθνικά μας θέματα και δίκαια.

Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει αναμφισβήτητα πρωτοστατήσει και κυριαρχήσει μέχρι σήμερα στην Ευρωβουλή έναντι των άλλων κομμάτων ως θιασώτης της πολιτικής τάσης του Ευρωσκεπτικισμού που μάχεται την επιχειρούμενη ισοπέδωση κρατών και λαών μέσα από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών και του Βερολίνου και που αποτελεί το μοναδικό «όπλο» ενάντια στην πολιτική των Μνημονίων.

 ΛΑ.Ο.Σ

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 Τηλ. Πολιτικού Γραφείου: 210 4656064 – Κιν.: 6972211908

 

 


 Σχετικά άρθρα