Εφημερίδα Κοινωνική

Ρ. Δούρου : Ευχαριστώ όσους μας στήριξαν

 Breaking News

Ρ. Δούρου : Ευχαριστώ όσους μας στήριξαν
20 Μαΐου 2014

Ένα από τα πρόσωπα που δικαίως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι αυτό της Ρένα Δούρου. Μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Θα μου επιτρέψετε να σας μιλήσω από καρδιάς, όπως από καρδιάς αγωνιστήκαμε όλους τους προηγούμενους μήνες και έγινε κατανοητό από χιλιάδες συμπατριώτες, τόσο κατανοητό που σήμερα τους κοιτάζω στα μάτια και θέλω να τους απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», γιατί συνέπραξαν σε μια πολύ σπουδαία μάχη, μια μάχη που δόθηκε κόντρα σε συμφέροντα, κόντρα σε προβλέψεις, που δόθηκε με πρόγραμμα, με προτάσεις.

Ευχαριστώ, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας που ήταν δίπλα μας και σε αυτό τον δύσκολο αγώνα μας έδωσαν δύναμη. Δύναμη για να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας, τις ζωές που μας έχουν στερήσει χρόνια και αν τις πάρουμε στα χέρια μας στην Αττική, θα τις πάρουμε στα χέρια μας σε όλη την πατρίδα.

Θέλω, επίσης, να απευθυνθώ και σε όλους εκείνους και εκείνες, που ετούτη την ιστορική μέρα βρεθήκαμε με διαφορετικά ψηφοδέλτια στην κάλπη και να τους πω ότι είναι σπουδαία και κρίσιμη μάχη για να μη βρεθούμε μαζί τις επόμενες μέρες. Θέλω να τους καλέσω και αυτούς με τη σειρά τους να συστρατευθούν μαζί μας.»

 


 Σχετικά άρθρα