Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ «φυτρώνουν» στον Πειραιά – Ακόμη μια επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση της ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 Breaking News

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ «φυτρώνουν» στον  Πειραιά – Ακόμη μια επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση της ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
08 Μαΐου 2014

Έπειτα από καλά διασταυρωμένες πληροφορίες και συντονισμένη επιχείρηση, άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά με εντολή του Δ/ντη Γιάννη Λυκουρέζου, εντόπισαν στην οδό Φίλωνος, ακόμη έναν παράνομο οίκο ανοχής που «απασχολούσε» 4 γυναίκες εκ των οποίων η 1 ήταν ελληνίδα και οι 3 αλλοδαπές.

Ο συγκεκριμένος «κρυφός» οίκος ανοχής ήταν καλά «στημένος» αφού δούλευε με “συγκεκριμένη πελατεία” και στον εξωτερικό χώρο οι ιδιοκτήτες του είχαν τοποθετήσει κάμερες παρακολούθησης για να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Οι πληροφορίες όμως που έφτασαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά αξιοποιήθηκαν καταλλήλως και η αστυνομική επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία.

Να σημειωθεί, πως πριν λίγους μήνες, ακόμη ένας «κρυφός» οίκος ανοχής με καμουφλάζ το… μασάζ, είχε εντοπιστεί σε διαμέρισμα στην οδό Υψηλάντου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά εξετάζει ακόμη 5 ανάλογες περιπτώσεις στην πόλη μας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ