Εφημερίδα Κοινωνική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν θα ρίξουμε κανένα πυροτέχνημα, με αφορμή τις εκλογές

 Breaking News

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεν θα ρίξουμε κανένα πυροτέχνημα, με αφορμή τις εκλογές
14 Μαΐου 2014

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν εξέφρασε στους κατόχους διαρκείας ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και τις μεταγραφές που θα γίνουν δήλωσε: Όσον αφορά στην ομάδα, φέτος θα γίνουν αλλαγές, συνεχίζουμε με τον προπονητή μας, είμαστε ευχαριστημένοι. Πιστεύω ότι όταν η ομάδα εξελίσσεται, το ίδιο κάνει και ο προπονητής μαζί της. Θα γίνουν μεταγραφές, όλα στην ώρα τους. Δεν θα ρίξουμε κανένα πυροτέχνημα, με αφορμή τις εκλογές. Αυτά είναι γελοιότητες. Θα κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, σε σωστό τάιμινγκ τις μεταγραφές. Τα πρωταθλήματα δεν έχουν τελειώσει και οι μεταγραφές ξεκινούν μετά τον τελικό του Champions League. Εργαζόμαστε σκληρά όλη τη χρονιά, όμως. Και από πέρυσι. Παρακολουθούμε ποδοσφαιριστές καθημερινά και είμαστε σε επαφές. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με παίκτες που εγκρίνει και ο προπονητής και το επιτελείο μας. ξέρουν κάτι παραπάνω και κάνουν καλά τη δουλειά τους. Παρακολουθούν αυτούς τους παίκτες, και δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για τις επιλογές και τις διαθέσεις τους. Στόχος όλων μας είναι του χρόνου ο Ολυμπιακός να είναι ακόμη πιο δυνατός και να διορθωθούν ορισμένα λάθη που έγιναν φέτος και μας στέρησαν στις λεπτομέρειες, μεγάλες προκρίσεις.

Για την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πειραιά ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε: Δεν τάζουμε 100 έργα, αλλά τα 10 που μπορούμε να κάνουμε, θα τα κάνουμε. Ο Γιάννης Μώραλης μπορεί να μας κάνει όλους υπερήφανους και με τη δική μας στήριξη να κάνει ακόμη περισσότερα. Γιατί όπως είπε και η φίλη μας η Ειρήνη Νταϊφά η οποία είναι στον συνδυασμό, μία ομάδα-ΘΡΥΛΟΣ πρέπει να βρίσκεται σε μια πόλη-θρύλο!


 Σχετικά άρθρα