Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Ιατρικός και υγειονομικός κλάδος συναντήθηκε με τον δήμαρχο

 Breaking News

Ο Ιατρικός και υγειονομικός κλάδος συναντήθηκε με τον δήμαρχο
14 Μαΐου 2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρουσίασε χθες τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», που προέρχονται από τον υγειονομικό κλάδο, σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κ. Μιχαλολιάκος στο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία μας. Σας ευχαριστώ γιατί όλοι μαζί κάναμε και πάλι τον Πειραιά, πόλη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κα Βαρβάρα Ανεμοδουρά, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Κούβαρης, η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά κα Μαρία Μενενάκου. Ο Υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Περικλής Αλεβίζος. Ο Διοικητής του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Νικόλαος Βλαχάκος, η Διοικητής του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» κα Ευαγγελία Γιαννακάκου. Ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» κ. Χρήστος Καμπούρης και πολλά στελέχη από τον υγειονομικό κλάδο του ευρύτερου Πειραιά.

 

 


Σχετικά άρθρα