Εφημερίδα Κοινωνική

Ο δήμαρχος Πειραιά ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ επισκέφθηκε γειτονιές στα Καμίνια.

 Breaking News

Ο δήμαρχος Πειραιά ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ επισκέφθηκε γειτονιές στα Καμίνια.
07 Μαΐου 2014

KAMINIA3Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε γειτονιές στα Καμίνια και συνομίλησε με κατοίκους. Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας με τους κατοίκους των Καμινίων, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το έργο που έχει γίνει στα 3,5 χρόνια της Δημοτικής μας Αρχής είναι τεράστιο. 129 Έργα πνοής για τον Πειραιά, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, για το αύριο της πόλης της καρδιάς μας. Το Στρατόπεδο Παπαδογιωργή, ανήκει πλέον στα παιδιά των Καμινίων και όχι στους καταπατητές.Σε λίγο ένας σύγχρονος Βρεφονηπιακός Σταθμός, θα γίνει στα κτήρια του πρώην Στρατοπέδου Παπαδογιωργή, δίπλα από εκεί που ήδη βρίσκονται τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας, εξοικονομώντας πόρους.

KAMINIA2Φυτέψαμε χιλιάδες λουλούδια και δέντρα. Αναπλάσαμε πλατείες για τα παιδιά των Καμινίων.

Γκρεμίσαμε το «φάντασμα» των Μύλων Μοίρα.

Τιμήσαμε τον μεγάλο Καμινιώτη γιατρό Νίκο Λεγάκη.

Επίσης, με την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Νέο Φάληρο έως τον Πειραιά, θα δημιουργηθεί νέος Σταθμός στα Καμίνια.

KAMINIA-5Σκεφτείτε ότι σε συνθήκες εθνικής φτώχειας σε όλη τη χώρα, εμείς καταφέραμε στον Πειραιά και δημιουργήσαμε ένα τεράστιο έργο συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ, το οποίο αλλάζει την εικόνα της πόλης. Σκύψαμε πάνω από τις ανάγκες των συμπολιτών μας, εξασφαλίζοντας σε όλους το δικαίωμα να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, να έχουν στέγη να κοιμηθούν, γιατρό και φάρμακα.

Κανένα παιδί οικογένειας που ζει στην πόλη μας δεν έμεινε χωρίς Βρεφονηπιακό Σταθμό, στηρίζοντας την εργαζόμενη και άνεργη μητέρα.

Η δύναμή μας είστε εσείς, οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες γιατί Μας Ενώνει ο Πειραιάς». Στις φωτογραφίες μαζί με τον δήμαρχο διακρίνεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αμοργιανός.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ