Εφημερίδα Κοινωνική

Ιωσήφ Βουράκης:«Πείτε και κάτι σωστό κ. Δρίτσα»

 Breaking News

Ιωσήφ Βουράκης:«Πείτε και κάτι σωστό κ. Δρίτσα»
16 Μαΐου 2014

Αυστηρή κριτική στις συνεχόμενες ανακρίβειες του ανθυποψηφίου του Θ. Δρίτσα ασκεί με δήλωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Νέα Αρχή κατηγορεί τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία ψευδών εντυπώσεων μετά την ανακριβή ανακοίνωση ότι δήθεν στηρίζουν τον συνδυασμό του ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Διονύσης Χαριτόπουλος.

Ακολουθεί η δήλωση του Ιωσήφ Βουράκη: Για μια ακόμη φορά ο κ. Δρίτσας συλλαμβάνεται να υποστηρίζει και να διακινεί ανακρίβειες.Καταρχήν έχει εγκαταλείψει την Αυτοδιοικητική του ταυτότητα , την δήθεν αυτονομία του, εδώ και καιρό.

Πλέον δεν κρύβει ότι είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο.

Έχουν κατακλύσει τον Πειραιά αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ που διαφημίζουν αυτή την ιδιότητα του με κεντρικό σύνθημα : «Δρίτσας-Δούρου-ΣΥΡΙΖΑ»!

Ο κ. Δρίτσας υποστήριζε ότι δεν είχε πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση της κ. Δούρου με τον κ. Μαρινάκη, λίγες ώρες μετά την λήξη της κοινής τους προεκλογικής συγκέντρωσης κατά την οποία κατήγγειλαν «τα συμφέροντα». Τα ίδια ακριβώς συμφέροντα με τα οποία συνέτρωγε λίγο αργότερα η συντρόφισσα του κ. Δρίτσα στην οποία, όπως είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, «έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη». Τα παραπάνω από μόνα τους αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, η επίκληση του Θ. Δρίτσα ότι δήθεν ο συνδυασμός του έχει αναφορά στην κεντροαριστερά.

Τελευταία αλλά όχι έσχατη, «ανακρίβεια» του κ. Δρίτσα αποτελεί η ψευδής όπως αποδείχθηκε διακίνηση των ονομάτων του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη και του Πειραιώτη συγγραφέα Δ. Χαριτόπουλου, ότι δήθεν στηρίζουν την υποψηφιότητα Δρίτσα. Οι διαψεύσεις αυτές αποτελούν κόλαφο για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 


 Σχετικά άρθρα