Εφημερίδα Κοινωνική

Η κυρία Βάλια Μώραλη αναλαμβάνει δράση!

 Breaking News

Η κυρία Βάλια Μώραλη αναλαμβάνει δράση!
23 Μαΐου 2014

Συγκίνηση προκάλεσε στην Διοίκηση του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Πειραιά η πρωτοβουλία της Βάλιας Κυριαζή-Μώραλη, συζύγου του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννη Μώραλη, να διοργανώσει φιλανθρωπικό event με σκοπό να συγκεντρώσει δώρα για τα μικρά παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Η κ. Βάλια Κυριαζή Μώραλη, πραγματοποίησε στο «Εl Barco» στη Μαρίνα Ζέας εκδήλωση, μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες οι οποίες κλήθηκαν να φέρουν από ένα ή περισσότερα παιχνίδια για τα μικρά παιδιά του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός του event στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά δώρα από τις πειραιώτισσες καλεσμένες της κ.Κυριαζή-Μώραλη αλλά και τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

Η κ. Βάλια Κυριαζή-Μώραλη βρέθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Μιχάλη Στρουμπούλη και την Διευθύντρια Αναστασία Κατσιλιέρη. Τόσο ο κ. Στρουμπούλης όσο και η κ. Κατσιλιέρη ευχαρίστησαν την κ. Κυριαζή-Μώραλη για την ευαισθησία της και την συγκινητική πρωτοβουλία, ενώ η ίδια τόνισε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά αλλά και στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, οι οποίες έχουν ανάγκη από βοήθεια και ανθρώπινη υποστήριξη.

 


Σχετικά άρθρα