Εφημερίδα Κοινωνική

Η καταγγελία ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

 Breaking News

Η καταγγελία ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
20 Μαΐου 2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατέθεσε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά καταγγελία την οποία κοινοποίησε στα γραφεία του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Δικαιοσύνης, του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως –Προστασίας του Πολίτη και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιώς, στην οποία καταγράφονται μια σειρά από παραβιάσεις της εκλογικής Νομοθεσίας από το Συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.

Μεταξύ αυτών: Στην περιοχή του Νέου Φαλήρου και ειδικότερα έξω από τα υπ΄αριθμ. 5602 – 5616 εκλογικά τμήματα, άγνωστα προς εμένα άτομα τα οποία όπως μου καταγγέλθηκε λίγο πριν ευρίσκοντο σε τραπεζάκι του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», κολλούσαν αυτοκόλλητα στα οποία απεικονίζεται φωτογραφία μου , φορώντας πράσινο-άσπρο κασκόλ, όπου σε πράσινο φόντο με λευκά γράμματα αναγράφεται επί λέξη «ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ».

Ο Δήμαρχος τόνισε: «Η ανωτέρω ενέργεια πέραν του ότι παραβιάζει την εκλογική νομοθεσία είναι ψευδής και μειωτική για εμένα αφού περιλαμβάνει αναληθείς ισχυρισμούς, παρουσιάζοντάς με ως αντιολυμπιακό και εχθρό του θρύλου. Στοχεύει δε δολίως στην μείωση της προσωπικότητας μου και στην μεταβολή της εκτίμησης και του φρονήματος των εκλογέων φίλων του Ολυμπιακού προς εμένα».

 


Σχετικά άρθρα