Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Ζησιμάτος – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων

 Breaking News

Γιώργος Ζησιμάτος – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων
12 Μαΐου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γραμματέας Εμπορίου Ανεξάρτητων Ελλήνων – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Α” αναπληρωματικός βουλευτής Α΄ Πειραιώς & Νήσων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχει γαλουχηθεί και μεγαλώσει μέσα στην καθημερινότητα του Πειραιά, των κατοίκων του και της πειραϊκής επιχειρηματικότητας.
Ο Γιώργος Ζησιμάτος, Κεφαλλονίτης στην καταγωγή αλλά Πειραιώτης και «με τη βούλα» είναι Διευθύνων Σύμβουλος της «ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ Α.Ε.» με έδρα τον Πειραιά, που ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς του που αποτελείτο από Πειραιώτες εμπόρους.
Πολύ νωρίς από τα 17 του κιόλας χρόνια ασχολήθηκε με την δουλειά και τα κοινά. Το 1993 ξεκίνησε ενεργά η ενασχόλησή του με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό μπαίνοντας επάξια στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά..
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Αν. Γεν. Γραμματέας του και παρέμεινε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς από τον Ιανουάριο του 2010 έως καί τον Μάρτιο του 2014, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου.
Μετέχει, επίσης, ως εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στην Επιτροπή εκπροσώπησης Ελληνικής Επιχειρηματικής Κοινότητας στο Επιχειρησιακό Συμβούλιο του ΟΣΕΠ, Κατέχει πτυχίο ΒSc in Business Administration και μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

 

Ομιλία με θέμα:
«Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις στο νέο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο»

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς, Καθηγητής Θεσμών Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Γεώργιος Ζησιμάτος, τ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, σας προσκαλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Αγίου Κωνσταντίνου 3, 2ος όροφος) την Πέμπτη 15 Μαΐου και ώρα 18:00 σε ομιλία με θέμα «Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις στο νέο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο» ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

EUROEKLOGES-ZISSIMATOS-GIOR


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ