Εφημερίδα Κοινωνική

Εντοπίστηκαν ακατάλληλα τρόφιμα σε Νοσοκομεία και Ξενοδοχεία του Πειραιά

 Breaking News

Εντοπίστηκαν ακατάλληλα τρόφιμα σε Νοσοκομεία και Ξενοδοχεία του Πειραιά
16 Μαΐου 2014

Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων και σε συνδυασμό με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, πραγματοποίησαν κτηνιατρικούς υγειονομικούς ελέγχους σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης στα μεγάλα νοσοκομεία και τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής ευθύνης του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, στις 08-05-2014 οι ελεγκτές κτηνίατροι διενήργησαν επιτόπιο αστυκτηνιατρικό έλεγχο σε τρία μεγάλα νοσοκομεία και μία ξενοδοχειακή μονάδα, στο εστιατόριο της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κρέατα συνολικού βάρους 20 κιλών, ακατάλληλα για κατανάλωση.

Τα παραπάνω προϊόντα αποσύρθηκαν από την αγορά, καταστράφηκαν και η σχετική κτηνιατρική έκθεση κατάσχεσης διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Οι έλεγχοι και οι δειγματοληψίες τροφίμων από τους ελεγκτές της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, συνεχίζονται προκειμένου να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ