Εφημερίδα Κοινωνική

Ελλάδα και άλλοι… 16 για Ευρωμπάσκετ

 Breaking News

Ελλάδα και άλλοι… 16 για Ευρωμπάσκετ
19 Μαΐου 2014

Η Ελλάδα είνα μεταξύ των 16 χωρών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν αγώνες του Ευρωμπάσκετ, αν η διοργάνωση αφαιρεθεί από την Ουκρανία, σύμφωνα με την El Mundo Deportivo.

Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να αποφασίσει η FIBA Europe για την τύχη του Ευρωμπάσκετ του 2015 και με τα τωρινά δεδομένα το πιθανότερο είναι πως θα αφαιρέσει τη διοργάνωση από την Ουκρανία λόγω της πολιτικής αναταραχής στη χώρα και της διαμάχης με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, 16 χώρες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν αγώνες της διοργάνωσης, αλλά μόνο η Ισπανία θέλει να υποδεχτεί όλο το τουρνουά στα γήπεδά της. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν χώρες όπως η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Κροατία και η Πολωνία που θέλουν να φιλοξενήσουν τους αγώνες ενός ομίλου (της ομάδας τους) και την τελική φάση, δηλαδή από τα προημιτελικά και μετά. Υπάρχουν και 11 χώρες, η Κύπρος (!), η Λιθουανία, η Λετονία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Σερβία, η Βοσνία, η Τσεχία και η Σλοβακία, που θέλουν να φιλοξενήσουν μόνο αγώνες ενός ομίλου.

 

 

ΠΗΓΗ : http://www.sport-fm.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ